Voorwaarden en prijzen

Voorwaarden voor deelname

Om mee te kunnen doen aan een persdag, moet u minimaal 75 kilo fruit meebrengen. Sorteer uw fruit grondig! Onze stelregel: wat u zelf graag eet, kan worden geperst. Rot en overrijp fruit is niet geschikt om sap van te maken. Een vlekje of wormgaatje op het fruit is geen bezwaar. Liever wat minder sap dat lekker is dan veel sap van mindere kwaliteit. Kwalitatief goed fruit geeft een betere smaak én is langer houdbaar.

Samen sneller

Mensen willen niet te lang wachten. Dat begrijpen wij. Daarom verwachten wij dat u de handen uit de mouwen steekt. Het lossen en sorteren van het fruit komt voor uw rekening, net als het vouwen en inladen van de bag-in-boxen. Onder het motto ‘vele handen maken licht werk’, werkt dat het best.

Uw eigen persdag

Heeft u minimaal 3.500 kilo fruit en/of groente om te laten verwerken? Dan kunnen wij een persdag bij u thuis of in de buurt organiseren. Daarvoor moet het weer wel meezitten: als het heel hard regent of vriest is persen niet mogelijk. Ook de locatie moet aan enkele voorwaarden voldoen:

• Verharde ondergrond (min. 8 x 6 mtr.)
• Drinkwateraansluiting
• Afvoer voor het gebruikte spoelwater
• Krachtstroom 380V (5-polige 32A stekker) minimaal 20A, C Karakteristiek, Aardlekbeveiliging Type B (AC+A+B type aardlekfouten)
Afvoermogelijkheid voor pulp (veevoer)

Twijfelt u of uw locatie geschikt is om te persen? Neem contact op en wij bespreken de mogelijkheden.

Prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid (100 kilo fruit of groente is goed voor ongeveer 75 liter sap) en het verpakkingsformaat dat u kiest. Prijzen zijn inclusief verpakking en inclusief 21% btw. U dient a contant of met PIN te betalen.

Aantal liters (geperst en afgevuld) Prijs per liter Prijs per liter Prijs per liter
5 liter verpakking 3 liter verpakking 10 liter verpakking
75 > 145 liter € 1,35 € 1,60 prijs op aanvraag
150 > 495 liter € 1,25 € 1,50 prijs op aanvraag
500 > 1.495 liter € 1,20 € 1,40 prijs op aanvraag
1.500 > 3.995 liter prijs op aanvraag prijs op aanvraag prijs op aanvraag

Standaard leveren we 3 en 5 liter verpakkingen, 10 liter verpakkingen zijn mogelijk mits vooraf opgegeven en besteld.